Vores sortiment

Hos Gastroca finder du fyldte chokolader lidt udover det sædvanlige.

Vores sortiment består af fyldte chokolader med både klassiske smagssammensætninger og nye, udfordrende og atypiske smage til dem, der ønsker noget andet og mere. Som supplement til det faste sortiment har vi sæsonbetonede chokolader, baseret på friske danske, lokale råvarer som bær, frugter eller urter.

De er kun tilgængelige i den korte periode hvert år, hvor kvaliteten topper.

Hvidkærvej 17, 5250 Odense SV

Om Gastroca

Grundlæggerne af Gastroca er fælles om smagsudviklingen og produktionen. Vi er uddannede kokke med flere års erfaring i arbejdet med chokolader, petit four og desserter hos førende danske restauranter og har i mere end 13 år været en del af det danske kokkelandshold med ansvar for dessert og petit four.
Erfaringen med smagssammensætninger og chokoladeproduktion harmonerer med det elegante udtryk og chokoladernes knæk.

– I 2022 flyttede Gastroca til større produktionslokaler i erhvervsområdet ved Odenses SV.

Kontakt

Årets Kok 2024

Bjarke Jeppesen

Gastronom - ``Årets kok 2024`` - Finalist til Global Vegan Chefs Challenge 2025

bj@gastroca.dk

+45 28782894

ÅretsKok2020 8

Tommy Jespersen

Gastronom - Finalist til ``Årets kok 2025`` - Finalist til Global Chefs Challenge 2025

tj@gastroca.dk

+45 31271525

Sortiment æsker

For salg kontakt venligst

info@gastroca.dk

+45 81443311
YouTube

Gastroca ApS - Hvidkærvej 17, 5250 Odense SV

Tlf.: +45 81443322     Mail: info@gastroca.dk.   CVR: 42248703

Handelsbetingelser

2021 GASTROCA. All Rights Reserved.

Viser 12 resultater

Gaveæske No-ll

210,00 kr.

Gastroca chokolade gaveæske No-II indeholder 16 stk med ganache smagene

  • Lakrids & Sambucha, Hvid chokolade
  • Saltkaramel & Yuzu, Mørk- & karamelchokolade
  • Flødekaramel & Rom, Mørk- & mælkechokolade
  • Limeblade, Hvid chokolade
  • Blomme i portvin, Mørk- mælke- & karamelchokolade
  • Chokoladerne kan være varierende i udtryk og farver

Gaveæske No IV

210,00 kr.

Gastroca chokolade gaveæske No-IV indeholder 16 stk, blandede ganache smage af blandt andet:

  • Blomme & Portvin, Mørk chokolade
  • Lakrids & Sambucha, Hvid chokolade
  • Sichuan- og Lang peber, Mælkechokolade
  • Saltkaramel & Yuzu, Mørk- & karamelchokolade
  • Flødekaramel & Rom, Mørk- & mælkechokolade
  • Mynte, Mørk- & karamelchokolade
  • Limeblade, Hvid chokolade
  • Skovmærke, Mørk chokolade
  • Minimum 6 varianter. Chokoladerne kan være varierende i udtryk og farver

Gaveæske No-I

210,00 kr.

Gastroca chokolade gaveæsken til “En særlig lejlighed” Bestil minimum 10 æsker af No-I, No-II, No-III eller No-IV og vi laver et æskebånd med din tekst, logo eller billeded uden ekstra omkostninger.

  • Mynte, Mørk- & karamelchokolade
  • Blomme i portvin, Mørk- mælke- & karamelchokolade
  • Sichuan- og Lang peber, Mælkechokolade
  • Saltkaramel & Yuzu, Karamelchokolade
  • Lakrids & Sambucha, Hvid chokolade
  • Limeblade, Hvid chokolade
  • Skovmærker, Mælkechokolade
  • Rom & karamel, Lys chokolade
  • Chokoladerne kan være varierende i udtryk og farver

Gaveæske No-lll

210,00 kr.

Gastroca chokolade gaveæske No-III indeholder 16 stk med ganache smagene

  • Sichuan- og Lang peber, mælkechokolade
  • Saltkaramel & Yuzu, Mørk- & karamelchokolade
  • Flødekaramel & Rom, Mørk- & mælkechokolade
  • Mynte, Mørk- & karamelchokolade
  • Limeblade, Hvid chokolade
  • Chokoladerne kan være varierende i udtryk og farver

Gavekurv -A

712,50 kr.

Gavekurv -A

Med chokolade fra Gastroca.

6 stk. håndlavede chokoladefrøer med forskellige ganache smage
2 x 150g Dragée. Piemonte nødder overtrukket i
Mørk- 70% & Karamel chokolade
1 fl. Platine, Champagne fra Nicolas Maillart

 

Gavekurv -B

923,75 kr.

Gavekurv -B

Med chokolade fra Gastroca.
16 stk håndlavede chokolader med forskellige ganache smage
6 stk. håndlavede chokoladefrøer med forskellige ganache
Ca 350g Dragée. Piemonte nødder overtrukket i
Mørk- 70% & Karamel chokolade

1 fl. Platine, Champagne fra Nicolas Maillart

 

Gavekurv -C

768,75 kr.

Gavekurv -C

16 stk håndlavede chokolader med forskellige ganache smage
6 stk. håndlavede chokoladefrøer med forskellige ganache
Ca 350g Dragée. Piemonte nødder overtrukket i
Mørk- 70% & Karamel chokolade
1 fl. Sparkling Ice, fra Cold Hand Winery

Gavekurv -D

822,50 kr.

Gavekurv -D

16 stk håndlavede chokolader med forskellige ganache smage
6 stk. håndlavede chokoladefrøer med forskellige ganache
2 poser med ca 150g Dragée. Piemonte nødder overtrukket i
Mørk- 70% & Karamel chokolade
1 fl. Malus Danica, æbleisvin fra Cold Hand Winery